Kod i särklass. utveckling i världsklass.

Erbjudande

Exempel på våra tjänster

Webbutveckling

Vi hanterar alla de vanligaste teknikerna för webbutveckling och har kompetens inom hela kedjan. Vi hanterar bland annat tekniker som .net, php, Ruby on Rails, Javascript, CSS, HTML5. Vi kan produkter som t.ex. WordPress, Magento, nopCommerce m.fl.

Apputveckling

Vi kan utveckla appar till smartphones, surfplattor och smart-tv. Vi hanterar iOS, Android och Windows. Det finns flera olika sätt att skapa dessa appar: native-utveckling, Xamarin, Cordova/PhoneGap och webappar. Vi hjälper dig oavsett dina behov.

Affärssystem

Vi kan inte alla affärssystem, men vi lovar att ni kommer att spara stora summor på att låta oss lära oss hur just ert fungerar. En duktig programmerare kan lära sig vilken programmeringsmiljö som helst. Varför fortsätta betala löjliga timpriser bara för att ni är vana vid det?

Legacy

Har ett system som bygger på gammal teknik där ingen längre kan eller vill lära sig programmeringsspråket? Vi har inte så mycket prestige när det gäller vilka språk vi jobbar i, vi vill lösa dina problem. En duktig programmerare kan lära sig vilket språk som helst.

Strukturerad utveckling

Vår process är vårt viktigaste verktyg för att lyckas
Lite mer om vad vi gör

Vi levererar fullt fungerande utvecklingsteam och hjälper er med processerna för att bli framgångsrika med dem. Detta gör att ni slipper gå igenom en massa CV's och ni slipper intervjua kandidaterna. Vi levererar team där vi garanterar att de löser era problem. Om det inte funkar får ni pengarna tillbaka. Vi ser till att ert team har de roller och kompetenser som behövs för att lösa era problem, smärtfritt och enkelt.

  • Roller

    Genom tydliga roller blir processen mer naturlig. Ni som kund har vissa roller och vi som leverantör har andra.

  • Lärande

    Ingen är perfekt och ingen är fullärd. Regelbunden analys av vad som kan förbättras är vitalt.

  • Struktur

    Tydliga strukturer i alla steg gör att alla inblandade vet vad som förväntas av dem och vad de kan förvänta sig av andra.

Artiklar

Vad har hänt hos Miller Development på senaste tiden?

Hör av dig